Wednesday 3 October 2007

pe 21.9.

pe 21.9.

Hyvä päivä tänään! Lähtötasokokeen haastattelu meni todella yllättävän hyvin. Tuli sellainen olo että kerrankin onnistun jossain ja että kyllä mä tulen täällä pärjäämään. Oli niin onnellinen olo, että tämä meno täällä nauratti enemmän kuin ahdisti.

Täällä on sellaisia parikymppisiä jenkkejä, jotka puhuvat pornosta ja kikattavat. Sitten on itäaasialaisia, jotka puhuvat keskenään kiinaa tai koreaa ja enimmäkseen eristäytyvät omiin porukoihinsa. Aina kun tapaa jonkun eurooppalaisen, tulee huojentunut olo.

Tänään koululla piti olla 9:50. Sinne kävelee 10 min. Lähdin kotoa (pyörällä) klo 9:40. Talkkaritäti tuli kauhistelemaan sitä kuinka olen myöhässä (en muuten myöhästynyt).

Orientaatiossa meille mainostettiin lokakuun alussa järjestettäviä vaihto-opiskelijoiden tervetuliaisjuhlia. Niihin pitää ilmoittautua etukäteen. Asiasta kertonut täti korosti, että juhlissa ei sitten juoda viinaa eikä polteta tupakkaa. Asuntolan alakerrassa on iso juliste, jossa varoitellaan alkoholin vaaroista. Välillä on sellainen olo kuin olisin joutunut takaisin yläasteelle.

Mutta just nyt kaikki tää lähinnä huvittaa.

No comments: