Monday 28 January 2008

Pää hajoaa

Huomenna on viimeinen koepäivä. Kaksi tenttiä jäljellä. Luulin että pääni kestäisi tätä paremmin, mutta ei se kestä. Jo tänään alkoi ylirasitus tuntua. Eka tentti meni kohtalaisen hyvin, vaikka käytinkin vähän liikaa aikaa paperin tuijottamiseen. Toisena vuorossa olikin kuuntelu, heikko kohtani, ja se menikin sitten huonommin kuin koskaan. Kaikki nauhalta tullut puhe meni ohi, kymmenen tehtävän joukossa oli ehkä kaksi joissa en joutunut arvaamaan mitään. Onneksi kokeessa oli myös kirjallinen osuus, jonka ansiosta luultavasti pääsen läpi. Ja ainahan voi uusia.

Huomenna olisi vielä kaksi tenttiä, toinen niistä koko viikon raskain koe, kielioppiseminaarin lopputentti. Pitäisi lukea. Mutta juuri nyt ei vain kykene. On hassua, millä tavoilla sitä reagoi informaatioylivuotoon. Minulta menee heti ensimmäiseksi kyky laskea päässäni. Ajattelin kuuntelukokeen jälkeen, että jos olisin mokannut neljä tehtävää, menettäisin 30 pistettä (jokainen tehtävä on 5 pisteen arvoinen). Ehkä ei sentään, mutta olen yhtä hyvin voinut mokata 6 tehtävää.

Kokeiden jälkeen yritin jotenkin relata, joten pyöräilin Qanat-ostoskeskukseen jossa on länsimainen ruokakauppa (olisin tarvinnut mysliä). Se oli kuitenkin juuri tänään ja huomenna kiinni remontin takia. Joten harhailin päämäärättömästi, ostin hetken mielijohteesta leipomosta pizzaa ja naan-leipää ja söin ne ostarin penkillä. Jotain muitakin ostoksia piti kai tehdä, mutta pää ei kestänyt niiden ajattelemista.

Niin, takaisin lukemaan. Ei tätä ole enää kuin alle 24 h jäljellä. Mutta tuntuu silti liki mahdottomalta opetella enää yhtään mitään.

No comments: